Couperose

Couperose/Spider naevi zijn uitgezette en verwijde bloedvaatjes in het gezicht, meestal op de wangen en de neus of op de bovenbenen of het bovenlijf. Het komt veel voor, veelal bij mensen die veel buiten werken en dus blootstaan aan diverse weersomstandigheden. Ook is er een familiaire belasting, waarbij de sterkte of zwakte van de vaatwand bepalend is voor het ontstaan van couperose/Spider naevi.


Couperose/Spider naevi is volkomen onschuldig, echter soms kan het klachten geven. Zo kan het gezicht rood aanlopen bij de overgang van een koude naar een warme omgeving, wat kan samengaan met een onaangenaam warmtegevoel.


BEHANDELMETHODE


De behandeling vindt plaats met de MedCos IPL HE. Deze geeft in korte flitsen hoogenergetisch licht dat op de huid wordt gericht. Dit licht wordt door het bloed in de uitgezette adertjes geabsorbeerd en naar de wanden van de vaatjes geleid. Door selectieve verhitting worden de uitgezette adertjes uitgeschakeld, zonder dat de verdere huidstructuur wordt beschadigd.


Ideaal is het als de huid licht van kleur is. Mensen met een donker getinte huid,of een erg zongebruinde huid kunnen niet worden behandeld. Het vele pigment remt het licht, zodat dit niet diep genoeg kan doordringen naar de vaatjes.


De ontstane warmte tijdens de behandeling is vergelijkbaar met een korte prikkeling. De behandeling is voor iedereen goed te doen. Doorgaans is er na 2 behandelingen al een forse verbetering te zien. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig.

PRIJSLIJST

SPIDER NAEVI                                 €39,00

COUPEROSE                      VANAF €39,00